Een eiken paneel van 122 cm breed - in diverse 'soorten' eikenhout - bestelt u direct online bij GibaHout.nl, in diverse lengtes uiteraard. Of u nu gaat voor een eikenhouten meubelpaneel van rustiek, foutvrij (A-kwaliteit) of 'extra rustiek' eikenhout, uw paneel kan direct online besteld worden in lengtes van 140, 160, 180, 200, 220, 240, 260, 280 en 300 cm. Met een gerichte collectie eiken panelen, met een vaste breedte van 1220 mm en een 9-tal vaste lengtestaffels, kunnen wij uw eiken paneel super snel - uit voorraad - leveren. Naast een snelle levering bent u bij GibaHout.nl verzekerd van kwalitatief eikenhout, een zorgvuldig verlijmd paneel, doorgaande lamellen (volle planklengtes) in de lengte & een scherpe prijs! 

Massieve eiken panelen met 'volle planklengtes'.
Onze eiken panelen worden door ervaren houtbewerkers vervaardigd uit geschaafde eiken planken van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij bent u verzekerd van massieve panelen. Daarnaast zijn alle panelen voorzien van doorlopende lamellen. Dit houdt in dat er alleen volle planklengtes - in de lengte van het paneel - gebruikt worden, voor een mooie & natuurlijke uitstraling. De planken, oftewel de lamellen, zijn circa 6 a 12 centimeter breed. Prachtige massieve eikenhouten panelen met doorlopende lamellen voor een scherpe prijs & snel in huis!

Voordelige eikenhout panelen & snel in huis!
Met een gerichte collectie eiken panelen in een vaste breedte van 1220 mm en lengtes van 140 cm tot en met 300 cm - in lengtestaffels van 20 cm oplopend - kunnen wij hoogwaardige kwaliteit verlijmde panelen combineren met een scherpe (online) prijs & een snelle levertermijn. In het geval u op zoek bent naar een eiken paneel in een afmeting op maat, kunnen wij u optimaal van dienst zijn binnen onze collectie 'eiken bladen' en of 'eiken tafelbladen', houdt hierbij wel rekening met een langere levertermijn (en een hogere prijs!). Voordelige panelen van eikenhout bij GibaHout.nl: Ambachtelijk verlijmd, mooi afgewerkt & snel in huis!