Een eiken tafelblad bestelt u direct & voordelig online bij GibaHout.nl. Een eiken tafel / eettafel is weer helemaal terug van weggeweest en is, zeker in combinatie met stoere massieve (stalen) poten, een lust voor het oog. Bij GibaHout.nl bestelt u een topkwaliteit tafelblad van Europees eikenhout in de door u gewenste breedte - van 70 cm t/m 120 cm - en lengte - van 70 cm t/m 350 cm. De tafelbladen zijn standaard 4 cm dik. Daarnaast kunnen we ook maatwerk in elke dikte wat maar denkbaar is bijvoorbeeld 3 of 4 0f 5,7 of 7 of 8 cm dik. Onze eikenhouten tafelbladen worden met de hand ambachtelijk vervaardigd door Nederlandse vakmannen, met liefde voor het vak. Wij staan hierbij garant voor een hoogwaardige kwaliteit & een zorgvuldige afwerking van uw eiken tafelblad! En ook eiken tafelpoten & stalen tafelpoten bestelt u direct bij ons online!
 

GibaHout.nl, voor een prachtige eiken tafel!

Voor een prachtige eiken tafel die perfect past bij uw wensen begint u natuurlijk met het eiken tafelblad. Met een gerichte collectie tafelbladen, die wij op maat voor u vervaardigen, is de kans groot dat u bij ons eiken tafelblad vindt dat perfect past bij uw wensen. U bent hierbij verzekerd van hoogwaardig eikenhout, met de hand ambachtelijk op maat vervaardigd in Nederland door ervaren houtbewerkers. Met zorg gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. Maar ook voor een scherpe prijs en (goed verpakt) snel bij u thuis bezorgd. 

Wij zorgen voor het tafelblad van mooi eikenhout, daar zijn wij goed in! De behandeling van het blad en de selectie van de juiste tafelpoten is erg smaakgevoelig en de kleinste details kunnen hierbij van grote invloed zijn op het eindresultaat. U kunt bij het bestellen van uw eiken tafelblad de behandeling kiezen (Skylt lak of Rubio Monocoat olie) of u kunt het tafelblad onbehandeld bestellen. Dit laten we volledig over aan u! Mocht u hierbij hulp wensen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag met een gericht advies en passend antwoord!