Een ruime keuze aan plaatmateriaal bij GibaHout.nl in Friesland

Plaatmateriaal kunnen we omschrijven als platen van houtachtig materiaal als massief hout, houtfineren of andere houtachtige componenten. Het houtachtige materiaal is met elkaar verlijmd tot grote platen in verschillende afmetingen en vaak afgewerkt met een oppervlaktelaag of fineerlaag. Voor plaatmateriaal in vele soorten en maten moet u bij GibaHout.nl zijn. Wij zijn dé groothandel op het gebied van plaatmateriaal. Voor welke klus u ook plaatmateriaal nodig heeft, wij hebben het. Niet alleen particulieren kunnen bij ons platen aanschaffen, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Ons assortiment bestaat onder meer uit de volgende soorten plaatmateriaal:

  • Underlayment
  • OSB
  • Betonplex
  • MDF
  • Spano
  • Spaanplaat
  • Diverse soorten multiplex
  • Hardboard en zachtboard

 

Wilt u specifieke informatie over een bepaald soort plaatmateriaal? Of wilt u weten of uw gekozen plaatmateriaal aansluit bij de toepassing die u voor ogen hebt? Stel uw vraag via de mail en ontvang spoedig een antwoord terug van één van onze specialisten. Ook telefonisch zitten wij voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op elke werkdag van 8.30 uur tot 22:00 uur.

Plaatmateriaal voor allerlei toepassingen

U kunt plaatmateriaal voor heel veel soorten toepassingen gebruiken. Te denken valt aan het plaatsen van een binnenwand of voor een plafond. Zoekt u plaatmateriaal voor een veranda of het speelhuisje voor de kinderen? Wij hebben ook plaatmateriaal speciaal voor buitengebruik. Plaatmateriaal kunt u ook beschermen of verfraaien met een daarvoor geschikte verf, lak of beits. Dit is afhankelijk van wat het gebruiksdoel van het plaatmateriaal is. Geschikte platen voor binnengebruik zijn onder andere underlayment, OSB en MDF. Platen die u ook buiten kunt toepassen zijn multiplex voor buiten, betonplex, multiplex deurplaten en boeidelen. Al deze platen kunnen wij u leveren in allerlei maten en uitvoeringen en tegen scherpe prijzen.

Bestel plaatmateriaal eenvoudig in onze webshop

In onze webshop ziet u heel overzichtelijk welke soorten plaatmateriaal wij in huis hebben. Omdat wij zoveel verschillende soorten en maten in ons assortiment hebben, is elk artikel nauwkeurig omschreven. Zo weet u zeker dat u het juiste plaatmateriaal in het winkelwagentje stopt. U kunt het plaatmateriaal thuis laten bezorgen, maar u kunt de bestelling ook bij ons afhalen. Onze opslag bevindt zich in Skingen (Friesland). Vanuit hier wordt alle planning en verkoop geregeld. Woont in de omgeving van Skingen en wilt u het plaatmateriaal liever afhalen? Neemt u dan contact met ons voor het maken van een afspraak. Afhalen van plaatmateriaal kan namelijk alleen volgens afspraak.